![Klassisk gratäng som "gömmer" fisken. En bra bas som vi alltid utgår ifrån och smaksätter på olika sätt. Poppis även med curry, mango chutney och ris.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/fiskgratang-med-dill-och-ost/3288477053.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Fiskgratäng med dill och ost
![Fiskgratäng med dill och ost](https://cdn-kund.arla.se/recept/fiskgratang-med-dill-och-ost/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Klassisk gratäng som "gömmer" fisken. En bra bas som vi alltid utgår ifrån och smaksätter på olika sätt. Poppis även med curry, mango chutney och ris.
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra.
- Blanda crème fraiche, grädde, majsstärkelse och dill. Smaka av med salt och vitpeppar. Lägg blandningen över fisken. Strö över osten.
- Tillaga fisken i ugn, 175° ca 25 min.
- Koka potatisen. Servera fiskgratängen med potatis.