Fiskfilé med härligt smakrik sås. Kokosmjölk, lime och chili ger såsen en asiatisk känsla som verkligen gillas av barnen.

Fiskfilé med het sås

Fiskfilé med het sås

Fiskfilé med härligt smakrik sås. Kokosmjölk, lime och chili ger såsen en asiatisk känsla som verkligen gillas av barnen.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Fräs lök, vitlök och chili i smör. Tillsätt tomat, limesaft, fond och limeblad. Låt koka några minuter.
    • Tillsätt majsstärkelsen utrört med vatten, kokosmjölk och yoghurt. Låt koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg fisken i smorda bleck. Tillaga i ugn, 175° ca 25 min. Häll av spadet.
    • Koka jasminriset.
    • Häll såsen över fisken. Strö gärna koriander över fisken och servera med ris.