![Prova spännande smaker, gärna lite tuffare varianter som chili och koriander.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/fiskfile-med-het-sas/626309586.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.45,0.6&format=webp&quality=80)
Fiskfilé med het sås
![Fiskfilé med het sås](https://cdn-kund.arla.se/recept/fiskfile-med-het-sas/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Prova spännande smaker, gärna lite tuffare varianter som chili och koriander.
Gör så här
-
- Fräs lök, vitlök och chili i smör. Tillsätt tomat, limesaft, fond och limeblad. Låt koka några minuter.
- Tillsätt majsstärkelsen utrört med vatten, kokosmjölk och matyoghurt. Låt koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg fisken i smorda bleck. Tillaga i ugn, 175° ca 25 min. Häll av spadet.
- Koka riset.
- Häll såsen över fisken. Strö koriander över fisken och servera med ris.