Fiskfilé med grön currysås och ingefärsstekta morötter

Fiskfilé med grön currysås och ingefärsstekta morötter

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra. Tillaga i ugn, 200° ca 15-20 min. Häll av spadet.
2. Fräs löken i smör. Koka lök, fond och limeblad i ca 30 min.
3. Häll i grädde, currypasta och sambal oelek, smaka av med salt och peppar. Red av med majsstärkelse.
4. Fördela såsen över fisken.
5. Fräs morötterna i smör, smaka av med salt och peppar. Strö över ingefära.
6. Koka riset med limeblad.
Servera fisken med grön currysås, morötter och ris.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen