Fisk och mangochutney

Fisk och mangochutney

Gör så här

1. Salta och peppra fisken. Vänd fisken i mjöl. Stek den i smör.
2. Fördela alla grönsaker i bleck. Blanda buljong, crème fraiche, mango chutney, chilipeppar och ingefära. Smaka av med salt och peppar. Fördela blandningen över grönsakerna. Koka i ugn, 175°C ca 40 min.
3. Servera fisken på halva tallriken, lägg grytan på den andra halvan.

Serveringsportion: Fisk ca 140 g, gryta ca 385 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen