Krämig gratäng med goda smaker från Provence. En uppskattad fiskrätt av skolbarnen.

Fisk med örter och spenat

Fisk med örter och spenat

Krämig gratäng med goda smaker från Provence. En uppskattad fiskrätt av skolbarnen.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Pressa vätskan ur spenaten och bred ut i smorda bleck. Lägg på fisk, tomat och persilja.
    • Rör ut crème fraiche med örter och buljong. Salta och peppra. Häll såsen över fisken. Grädda i ugn, 225° ca 20 min.
    • Koka riset. Garnera fisken med oliver och persilja. Servera med ris.