Fisk med krämigt dilltäcke

Fisk med krämigt dilltäcke

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck, salta och peppra. Tillaga fisken i ånga, 80° eller i ugn, 125° till en innertemperatur på 50°. Häll av spadet.
2. Blanda crème fraiche med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Låt stå kallt ca 1 tim.
3. Fördela blandningen över fisken och gratinera i ugn, 200° till en innertemperatur på 60°.
4. Koka riset.
Servera fisken med ris.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Nazdar Ali, Nytorpskolan, Rönninge

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen