![Väldigt omtyckt gratäng med frestande täcke. Fryst sej har bra pris och lite svinn. Lite majsstärkelse i grädden ger bra konsistens åt basilikatäcket.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/fisk-i-ugn-med-basilikatacke/1017556448.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Fisk i ugn med basilikatäcke
![Fisk i ugn med basilikatäcke](https://cdn-kund.arla.se/recept/fisk-i-ugn-med-basilikatacke/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Väldigt omtyckt gratäng med frestande täcke. Fryst sej har bra pris och lite svinn. Lite majsstärkelse i grädden ger bra konsistens åt basilikatäcket.
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck. Krydda med salt, citronpeppar och vitpeppar. Lägg på tomat och purjolök.
- Vispa ihop grädde och majsstärkelse. Blanda i senap, basilika, salt och vitpeppar. Bred över fisken.
- Tillaga i ugn, 180° ca 25 min.
- Koka potatisen. Servera fisken med potatis.