![Servera crèmen till ugnsbakad torsk toppad med krispig panko och gremolata. Servera med ljummen tomatkompott och krossad potatis.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/fetaostcreme-med-ljummen-tomatkompott/1405667980.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.42,0.49&format=webp&quality=80)
Fetaostcrème med ljummen tomatkompott
![Fetaostcrème med ljummen tomatkompott](https://cdn-kund.arla.se/recept/fetaostcreme-med-ljummen-tomatkompott/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Servera crèmen till ugnsbakad torsk toppad med krispig panko och gremolata. Servera med ljummen tomatkompott och krossad potatis.
Gör så här
-
Fetaostcrème:
- Mixa osten med hälften av färskosten.
- Häll över i en bunke och blanda i resterande färskost, citronskal, salt och peppar.
-
Ljummen tomatkompott:
- Stek löken mjuk i rapsolja med timjan. Häll på de krossade tomaterna, socker och sambal oelek. Låt koka ihop till en kompott.
- Vänd i de tärnade tomaterna vid servering. Smaka av med salt.