Populära enchiladas är här fyllda med kycklingfärs blandad med aivar, cottage cheese och spenat. Ringla en gräddfilssås med jalapeño över nygratinerad enchiladas och servera med kålsallad. Byt gärna ut kycklingfärsen mot hönsfärs!

Enchiladas med kycklingfärs

Enchiladas med kycklingfärs

Populära enchiladas är här fyllda med kycklingfärs blandad med aivar, cottage cheese och spenat. Ringla en gräddfilssås med jalapeño över nygratinerad enchiladas och servera med kålsallad. Byt gärna ut kycklingfärsen mot hönsfärs!

Gör så här

  • Enchiladas:

    • Bryn kycklingfärsen i olja. Vänd ner majskornen och stek några minuter till. Tillsätt ajvar och låt svalna.
    • Rör ner cottage cheese och smaka av med salt. Vänd ner spenaten och fördela på tortillabröden, 80 g per bröd. Rulla ihop och lägg i smorda bleck.
    • Blanda crème fraiche, vatten, ajvar och chilisås. Smaka ev av med salt och ringla över rullarna. Strö på osten och gratinera i ugn på 180° ca 20 min.
  • Sallad och sås:

    • Blanda salladen och smaka av med limesaft och salt.
    • Blanda gräddfil och finhackad jalapeño och smaka av med salt.
    • Servera enchiladas med sallad och gräddfilssås.