Dragonfisk

Dragonfisk

Gör så här

1. Lägg fisken på smorda bleck. Strö över salt, citronpeppar och dragon, lägg på lock och koka i konvektionsugn 175ºC ca 20 min.
2. Häll av fiskspadet och blanda det med fiskbuljong så att det blir 2,5 l. Häll ned crème fraiche, kvarg och potatismjöl. Smaka av med salt och peppar.
3. Häll såsen över fisken och gratinera i konvektionsugn 225ºC ca 10 min.
4. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
5. Tina grönsakerna och blanda ner dem i det färdigkokta riset. Låt allt bli varmt.
6. Servera dragonfisken med grönsaksris och tomatklyftor.

Serveringsportion ca: Dragonfisk 155 g, grönsaksris 240 g, tomatklyftor 40 g
Källa: Lunch guiden våren -97

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen