En smakrik och populär fisk bland skolbarnen. Sås har smak av paprika, lök och chili och allt gratineras med ost. Det får gärna vara lite sting i såsen.

Djävulsfisk

Djävulsfisk

En smakrik och populär fisk bland skolbarnen. Sås har smak av paprika, lök och chili och allt gratineras med ost. Det får gärna vara lite sting i såsen.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Lägg fisken i smorda bleck.
    • Mixa paprika, chili, lök och basilika. Tillsätt vitlök och rör ner crème fraiche, senap och ketchup. Smaka av med salt och peppar. Bred röran över fisken.
    • Strö över ost och oregano. Tillaga i ugn på 175° ca 20 min.
    • Koka riset och servera till fisken.