Dansk rostbiffsmörgås

Dansk rostbiffsmörgås

Gör så här

1. Dela bröden.
2. Blanda kvarg med pickles och curry. Smaka av med salt och peppar.
3. Bred röran på botten. Lägg först på sallad sedan rostbiff, rostad lök, tomat, gurka och pepparrot. Sätt på locket.

Serveringsportion ca: Bröd 1 st, picklesröra 75 g, isbergssallad 20 g, rostbiff 2 skivor, rostad lök ½ msk, gurka 40 g, pepparrot ½ msk
Källa: Lunch guiden våren -97

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen