Chorizogryta med tomat & paprika

Chorizogryta med tomat & paprika

Gör så här

1. Fräs vitlök, lök, chorizo och paprikapulver i smör.
2. Tillsätt paprika och låt fräsa i ytterligare en minut.
3. Häll i grädde, tomatpuré och tomatjuice, koka upp. Smaka av med salt, peppar och chipotlepasta om en hetare smak önskas.
4. Red ev. med maizena.
5. Servera med bröd och ris.

Serveringsportion ca: Gryta 380 g, 180 g ris
Källa: Var-dags-lyx

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen