![En elegant rätt som är fantastiskt god som dessert. Servera gärna ihop med ett friskt dessertvin.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/castello-white-med-mandeltosca-och-paronsallad/1450588412.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Castello® White med mandeltosca och päronsallad
![Castello® White med mandeltosca och päronsallad](https://cdn-kund.arla.se/recept/castello-white-med-mandeltosca-och-paronsallad/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En elegant rätt som är fantastiskt god som dessert. Servera gärna ihop med ett friskt dessertvin.
Gör så här
-
- Låt russinen svälla i vinet ca 1 timme. Klyfta päronen tunt. Rosta mandelmjölet i en salamander eller i en stekpanna. Häll av vinet och blanda russinen med päron och mandelmjöl till en sallad.
- Dela osten i klyftor.
- Skålla och skala nötterna. Smält smör, socker och honung. Tillsätt mjöl och nötter, låt sjuda i några minuter. Fördela toscasmetan på varje ostbit. Låt svalna.
- Servera päronsalladen till osten.