Castello® White med mandeltosca och päronsallad

Castello® White med mandeltosca och päronsallad

Gör så här

1.Låt russinen svälla i vinet ca 1 timme. Skiva päronen tunt på mandolin. Rosta mandelmjölet i en salamander eller i en stekpanna. Blanda päron, russinvin och mandelmjöl till en sallad.

2.Dela osten på längden och skär den i skivor.

3.Rosta och skala nötterna. Smält smör, socker och honung. Tillsätt mjöl och nötter och låt sjuda i några minuter. Fördela toscasmetan på varje ostbit. Låt svalna.

4.Servera päronsalladen i osten.

Källa:Castello 2011 & Castello 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen