![Matcha ostens mustiga smaker med frisk och fruktig chutney på äpple och tomater. Servera gärna med ett smörrostat surdegsbröd som accentuerar smakerna ytterligare.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/castello-black-med-tomatchutney/1652809371.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Castello® Black med tomatchutney
![Castello® Black med tomatchutney](https://cdn-kund.arla.se/recept/castello-black-med-tomatchutney/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Matcha ostens mustiga smaker med frisk och fruktig chutney på äpple och tomater. Servera gärna med ett smörrostat surdegsbröd som accentuerar smakerna ytterligare.
Gör så här
-
- Skålla, skala och kärna ur tomaterna. Skär tomat och äpple i 1,5 cm stora bitar.
- Finhacka lök och vitlök och fräs det mjukt i smör. Tillsätt tomaterna, äpplet, socker, vinäger och sambal oelek. Låt koka sakta ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera chutneyn kall till osten, gärna med smörrostat bröd.