Bröd- och grönsaksstavar med ädelostdipp

Bröd- och grönsaksstavar med ädelostdipp

Gör så här

1. Skär brödet i mindre bitar eller i stavar. Smält smöret och  pensla brödet på båda sidor, salta lätt.

2. Lägg ut brödbitarna på en plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen på 200° tills de är gyllenbruna, 5–7 min. Låt svalna.

3. Skölj och skala ev grönsakerna. Skär dem i fina stavar.

4. Vispa smulad ost och grädde till en fluffig dipp, lägg upp i en skål.

5. Servera bröd- och grönsaksstavarna till dippen eller spritsa röran på en brödskiva.

Näringsvärde per portion ca: 260 kcal, protein 4 g, fett 18 g, kolhydrat 18 g

Källa: Gott, smått och näringsrikt, 2017

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen