Brie med äppel- och karljohansvampfyllning

Brie med äppel- och karljohansvampfyllning

Gör så här

1.Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i 0,5 cm stora bitar.

2.Ansa svampen och skär den i 0,5 cm stora bitar.

3.Finhacka löken och russinen.

4.Stek svamp, lök och äpple var för sig i smör. Låt svalna. Blanda allt med russin och smetana. Smaka av med salt och peppar.

5.Dela osten på mitten i två runda halvor. Fördela svampblandningen på den ena halvan. Lägg över den andra halvan och slå in osten i plastfilm. Lägg osten kallt i minst 2 timmar.

6.Servera osten osten rumstempererad med t ex sallad.

Källa:Castello 2011 & Castello 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen