![Fyllda quesidillas med välkryddad bönröra. Kan också rullas ihop, gratineras i bleck och serveras som enchiladas.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/bonquesadillas-med-vitloksdipp/3715144554.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.51,0.45&format=webp&quality=80)
Bönquesadillas med vitlöksdipp
![Bönquesadillas med vitlöksdipp](https://cdn-kund.arla.se/recept/bonquesadillas-med-vitloksdipp/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Fyllda quesidillas med välkryddad bönröra. Kan också rullas ihop, gratineras i bleck och serveras som enchiladas.
Gör så här
-
- Mal potatisen i köttkvarn på en grov skiva.
- Hacka bönorna grovt.
- Blanda med resterande ingredienser till en bönröra.
- Fördela röran på hälften av tortillabröden och toppa med resten av tortillabröden.
- Stek tortillabröden på medelvärme i smör.
-
Vitlöksdipp:
- Blanda samman alla ingredienser till dippen.
-
Till servering:
Dela de stekta tortillabröden i 4 delar och servera med vitlöksdippen.