![Saftiga köttfärsbiffar tar oss till en liten trattoria i Italien. Citronskal piggar upp köttfärsen, precis som salvian och de soltorkade tomaterna i gräddsåsen.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/biffar-i-medelhavssas/529027828.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Biffar i medelhavssås
![Biffar i medelhavssås](https://cdn-kund.arla.se/recept/biffar-i-medelhavssas/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Saftiga köttfärsbiffar tar oss till en liten trattoria i Italien. Citronskal piggar upp köttfärsen, precis som salvian och de soltorkade tomaterna i gräddsåsen.
Gör så här
-
- Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Forma till biffar och bryn i smör. Lägg dem på bleck.
- Blanda tomater, grädde och salvia. Koka upp och smaka av med salt och peppar.
- Häll såsen över biffarna och stek dem klara i ugn, 200° ca 10 min. Servera med pasta.