![Klassisk hösthusman när rödbetorna är som godast. Här i annorlunda tappning med uppdaterade tillbehör. Ett superbra grundrecept till alla färsrätter. Hyvlad ost och rivet kaprissmör ger extra skjuts.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/biff-a-la-lindstrom-med-kaprissmor/2625679821.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.49,0.51&format=webp&quality=80)
Biff à la Lindström med kaprissmör
![Biff à la Lindström med kaprissmör](https://cdn-kund.arla.se/recept/biff-a-la-lindstrom-med-kaprissmor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Klassisk hösthusman när rödbetorna är som godast. Här i annorlunda tappning med uppdaterade tillbehör. Ett superbra grundrecept till alla färsrätter. Hyvlad ost och rivet kaprissmör ger extra skjuts.
Gör så här
-
- Blötlägg ströbrödet i mjölken och sautera löken i smör. Blanda färsen med ströbröd, ägg och salt. Blanda sist i rödbetor, kapris och den stekta löken. Forma till biffar och bryn i smör. Baka klart i ugn på 150° till en innertemperatur på 66°.
- Rosta potatisen med olja, vitlök, timjan och salt i ugn på 200° tills potatisen fått fin färg.
- Koka betorna mjuka, skala och skär ner vid behov.
- Mixa kapris, persilja och smör, smaka av med rostad vitlök och salt. Lägg i kyl.
- Blanda den rostade potatisen med betor, rödlök, spenat, körvel, olja och flingsalt. Lägg upp med biff och ost. Riv över smöret eller servera det till biffen.