Biff à la Lindström med kaprissmör

Biff à la Lindström med kaprissmör

Gör så här

1. Blötlägg ströbrödet i mjölken och sautera löken i smör. Blanda färsen med ströbröd, ägg och salt. Blanda sist i rödbetor, kapris och den stekta löken. Forma till biffar och bryn i smör. Baka klart i ugn på 150° till en innertemperatur på 66°.
2. Rosta potatisen med olja, vitlök, timjan och salt i ugn på 200° tills
potatisen fått fin färg.
3. Koka betorna mjuka, skala och skär ner vid behov.
4. Mixa kapris, persilja och smör,smaka av med rostad vitlök och salt. Lägg i kyl.
5. Blanda den rostade potatisen med betor, rödlök, spenat, körvel, olja
och flingsalt. Lägg upp med biff och ost. Riv över smöret eller servera det till biffen.

Källa: Årets Kock 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen