![Spetskål som bakas länge i ugnen är ett uppskattat vegetariskt alternativ på lunchmenyn. Perfekt råvara i flex-matlagningen.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/bakad-spetskal/2594145775.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Bakad spetskål
![Bakad spetskål](https://cdn-kund.arla.se/recept/bakad-spetskal/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Spetskål som bakas länge i ugnen är ett uppskattat vegetariskt alternativ på lunchmenyn. Perfekt råvara i flex-matlagningen.
Gör så här
-
- Lägg spetskålen hel i vakuumpåsar med skirat smör. Baka kålen i ugn på 86° ca 16 tim.
- Stek kålen hårt runtom i torr teflonpanna till mörk yta eller grilla hårt runtom. Dela och servera.