Asiatisk kålsallad med Svecia-dressing och knapriga pepparnötter

Asiatisk kålsallad med Svecia-dressing och knapriga pepparnötter

Gör så här

Svecia-dressing:

1.Blanda äggula, senap och citronsaft i en mixer. Tillsätt olja i en fin strål lite i taget under mixning.

2.Riv osten och mixa ner i dressingen. Späd med mjölk till önskvärd konsistens. Smaka av med salt och peppar.

Källa: Coldlab 2015

Knapriga pepparnötter:

1.Smält smöret och blanda runt med nötterna. Rosta dem gyllene i ugn på 160°, låt svalna.

2.Mixa peppar, paprikapulver, chilipeppar, socker och salt fint i en kryddmixer.

3.Vänd runt nötterna i äggvita så at de blir fuktiga. Vänd sedan runt kryddmixen.

4.Rosta nötterna torra i ugn på 160°

Källa: Coldlab 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen