![](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/apelsin--och-ingefarsmarinerad-flaskkarre/2666617729.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Apelsin- och ingefärsmarinerad fläskkarré
![Apelsin- och ingefärsmarinerad fläskkarré](https://cdn-kund.arla.se/recept/apelsin--och-ingefarsmarinerad-flaskkarre/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
Gör så här
-
- DAG 1: Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Dela fläskkarrén på längden. Lägg köttet i ett trångt kärl och slå över marinaden. Låt stå ett dygn.
- DAG 2: Tag upp köttet men spar marinaden till pensling. Bryn köttet i smör. Salta. Stek i ugn 200° i 10 min. Pensla på marinad och sänk ungnsvärmen till 170° , stek tills innertemperaturen är 65°. Tag ut och låt köttet vila innan det skärs upp. Spar skyn till sås.
- Woka grönsaker.
- Koka nudlarna. Garnera med färsk hackad koriander.
-
Serveringsportion ca: 430 g