Apelsin- och ingefärsmarinerad fläskkarré

Apelsin- och ingefärsmarinerad fläskkarré

Gör så här

1. DAG 1: Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Dela fläskkarrén på längden. Lägg köttet i ett trångt kärl och slå över marinaden. Låt stå ett dygn.
2. DAG 2: Tag upp köttet men spar marinaden till pensling. Bryn köttet i smör. Salta. Stek i ugn 200° i 10 min. Pensla på marinad och sänk ungnsvärmen till 170° , stek tills innertemperaturen är 65°. Tag ut och låt köttet vila innan det skärs upp. Spar skyn till sås.
3. Woka grönsaker.
4. Koka nudlarna.
Garnera med färsk hackad koriander.

Serveringsportion ca: 430 g
Källa: Anna Löfgren Veckans recept 2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen