En otroligt enkel fisk där vi bara häller gräddblandningen över fisken. Mycket uppskattad bland barnen för sin friska, fina smak av apelsin.

Apelsin- och dillfisk

Apelsin- och dillfisk

En otroligt enkel fisk där vi bara häller gräddblandningen över fisken. Mycket uppskattad bland barnen för sin friska, fina smak av apelsin.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Lägg fisken i smorda bleck. Skölj och skär apelsinerna i klyftor och ta bort kärnorna. Räkna en klyfta per portion. Lägg apelsinklyftor och dill på fisken.
    • Slå över grädde, salt och citronpeppar. Tillaga i ugn, 175° till en innertemperatur på 54°.
    • Koka potatisen. Servera fisken med potatis och klippt dill. Ett glas mjölk, knäckebröd och salladsbuffe är bra komplement.