![En otroligt enkel fisk där vi bara häller gräddblandningen över fisken. Mycket uppskattad bland barnen för sin friska, fina smak av apelsin.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/apelsin--och-dillfisk/1854191344.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.45,0.38&format=webp&quality=80)
Apelsin- och dillfisk
![Apelsin- och dillfisk](https://cdn-kund.arla.se/recept/apelsin--och-dillfisk/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En otroligt enkel fisk där vi bara häller gräddblandningen över fisken. Mycket uppskattad bland barnen för sin friska, fina smak av apelsin.
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck. Skölj och skär apelsinerna i klyftor och ta bort kärnorna. Räkna en klyfta per portion. Lägg apelsinklyftor och dill på fisken.
- Slå över grädde blandat med mjölk, salt och citronpeppar. Tillaga i ugn, 175° till en innertemperatur på 54°.
- Koka potatisen. Servera fisken med potatis och klippt dill.