Apelsin- och dillfisk

Apelsin- och dillfisk

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck. Skölj och skär apelsinerna i klyftor och ta bort kärnorna. Räkna en klyfta per portion. Lägg apelsinklyftorna och dill på fisken.
2. Slå över grädde blandat med mjölk, salt och citronpeppar.
Tillaga fisken till en innertemperatur på 54°.
3. Koka potatisen.
Servera fisken med potatis och klippt dill.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Kia Gunnarsson, Dalliden skola, Kil

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen