![Tacos al pastor finns i vartenda gatuhörn i Mexiko och är lite av en nationalrätt. Det grillade köttet skärs tunt ner från ett kebabspett. Thomas toppar sin al pastor med ananas och smulad vitost.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/al-pastor-med-flaskkarre-ananas-och-smulad-ost/3053101747.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Al pastor med fläskkarré, ananas och smulad ost
![Al pastor med fläskkarré, ananas och smulad ost](https://cdn-kund.arla.se/recept/al-pastor-med-flaskkarre-ananas-och-smulad-ost/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Tacos al pastor finns i vartenda gatuhörn i Mexiko och är lite av en nationalrätt. Det grillade köttet skärs tunt ner från ett kebabspett. Thomas toppar sin al pastor med ananas och smulad vitost.
Gör så här
-
- Blanda alla torra kryddor. Rubba köttet med kryddorna och låt dra, gärna över natten.
- Trä köttskivorna på grillspett. Packa flera skivor per spett och stek hårt i panna med smör tills köttet har en innertemperatur på 62°. Avsluta ev i ugn på 100°. Låt köttet vila. Skär köttet i tunna skivor på längden vid servering.
- Skala och skär ananasen i tunna skivor. Smula vitosten.
- Servera köttet med tortillabröd, ananas, smulad ost, silverlök och koriander.