Al pastor med fläskkarré, ananas och smulad ost

Al pastor med fläskkarré, ananas och smulad ost

Gör så här

1. Blanda ihop alla torra kryddor. Rubba köttet med kryddorna och låt dra, gärna över natten.

2. Trä köttskivorna på grillspett. Packa flera skivor per spett och stek hårt i panna med smör tills köttet har en innertemperatur på 62°. Avsluta ev i ugn på 100°. Låt köttet vila. Skär köttet i tunna skivor på längden vid servering. 3. Skala och skär ananasen i tunna skivor. Smula osten.

4. Servera köttet med tortillabröd, ananas, smulad ost, silverlök och koriander.

Källa: Arla Köket Mexico Modern, Thomas Sjögren Årets Kock 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen