![Ahlam lagar allt vegetariskt. Hennes falafel är jättepopulär och det går åt mycket. Vi kokar stora satser med egna kikärtor och kyler ner.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/ahlams-falafel/3424957641.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Ahlams falafel
![Ahlams falafel](https://cdn-kund.arla.se/recept/ahlams-falafel/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Ahlam lagar allt vegetariskt. Hennes falafel är jättepopulär och det går åt mycket. Vi kokar stora satser med egna kikärtor och kyler ner.
Gör så här
-
- Mixa kikärtor tillsammans med vitlök och persilja till en slät röra.
- Blanda i potatismjöl och spiskummin. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
- Forma röran till runda bollar à 50 g, stek i smör.
- Blanda kvarg och vitlök. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Servera falafeln med pitabröd, vitlökskvarg och sallad.