Ädelosttryfflar i pepparkakskross

Ädelosttryfflar i pepparkakskross

Gör så här

1.Ta fram osten i god tid sa att den är rumstempererad.

2.Mixa den sedan med färskosten till en jämn smet. Kyl ostmassan cirka 15 min, så är det lättare att forma till bollar.

3.Krossa pepparkakorna.

4.Ta en klick ostmassa med en tesked och rulla små fina bollar i tryffelstorlek.
Skölj händerna i kallt vatten så är det lättare.

5.Rulla dem sedan i krossade pepparkakssmulor.

Serveringsportion:ca 20 gram.
Källa:Arla Köket Jul 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen