Ädelostterrin med kryddbröd och äpple

Ädelostterrin med kryddbröd och äpple

Gör så här

1. Klä en terrinform med plastfilm.
2. Skala och skär äpplena i 1 cm skivor, skär bort kärnhuset. Stek dem gyllenbruna i hälften av smöret och låt svalna.
3. Stek kavringsmulorna i smör med panko och kryddor.
4. Varva osten med kavring och äpple i terrinform, ställ i kyl i minst en tim.
5. Rulla terrinen i kavringsmulor.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen