Understartsida

Understartsidan används på första eller andra nivån i strukturen när en sektion behöver introduceras med snabblänkar till sidor som behöver lyftas fram lite extra.

Innehåll

Överst på understartsidan ligger en stor toppbild. Det är inte nödvändigt att ha toppbild på en understartsida men det är rekommenderat.

I nederkanten av toppbilden ligger en ingressplatta med rubrik, text och temaikon. Det går att välja mellan vit och grå bakgrund på plattan.

Block

Därefter går det att lägga deck med puffar till andra sidor. Puffarna kan läggas i rader med två eller tre puffar per rad görs antingen manuellt med bild, text och länk. Eller så går det att göra puffar med produkter eller recept. Då går det att dra-och-släppa färdiga produkter- eller receptblock från det högra resursfönstret in i puffarna.

Vill man introducera puffdecket med en rubrik så görs det enkelt genom att fylla i fältet Rubrik under Innehållsfliken här:

Så här ser det då ut på sidan ovanför puffarna:

Tre puffar

Två puffar

 

Struktur och navigering

  • Understartsidan har en länkstig (bread crumb trail) som gör det extra tydligt var i strukturen besökaren befinner sig. 
  • Understartsidan går att placera direkt under startsidan och under en annan understartsida. De bör endast läggas på nivå 1 och 2. Djupare i strukturen bör standardsidan användas.

Exempel

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen