![En pannacotta med matyoghurt, grädde och honung får smaklökarna att blomma. Gör gärna några extra när du ändå håller på. Perfekta att ha på lut i kylen. Mosade eller skivade jordgubbar är gott till.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/yoghurtpannacotta/833343158.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Yoghurtpannacotta
![Yoghurtpannacotta](https://cdn-kund.arla.se/recept/yoghurtpannacotta/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En pannacotta med matyoghurt, grädde och honung får smaklökarna att blomma. Gör gärna några extra när du ändå håller på. Perfekta att ha på lut i kylen. Mosade eller skivade jordgubbar är gott till.
Gör så här
-
- Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.
- Koka upp grädde och honung. Låt gelatinbladen smälta i grädden.
- Rör ner matyoghurt och vaniljsocker.
- Häll upp i portionsformar, låt stelna i kyl minst 3 tim.