![Wrap med varmrökt lax är ett snabbt lunchalternativ för de som är på språng. Det är en mättande och god tunnbrödsrulle med svenska smaker i ett libabröd. Den är fylld med pepparrotskräm med kapris och gurka, kokt ägg, varmrökt lax och krasse. Det blir en uppskattad lunch och är perfekt i caféets eller restaurangens lunchutbud.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/wrap-med-varmrokt-lax/883783095.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Wrap med varmrökt lax
![Wrap med varmrökt lax](https://cdn-kund.arla.se/recept/wrap-med-varmrokt-lax/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Wrap med varmrökt lax är ett snabbt lunchalternativ för de som är på språng. Det är en mättande och god tunnbrödsrulle med svenska smaker i ett libabröd. Den är fylld med pepparrotskräm med kapris och gurka, kokt ägg, varmrökt lax och krasse. Det blir en uppskattad lunch och är perfekt i caféets eller restaurangens lunchutbud.
Gör så här
-
- Tärna gurkan fint, riv pepparroten fint och hacka kaprisen. Rör ihop gurka, pepparrot och kapris med färskost och smaka av med salt och peppar.
- Bred ett tunt lager färskost över hela bröden. Lägg på salladsbladen och klicka på pepparrotskrämen. Toppa med lax och delade ägg.
- Strö över krasse och rulla ihop bröden till wraps.