Wrap med varmrökt lax är ett snabbt lunchalternativ för de som är på språng. Det är en mättande och god tunnbrödsrulle med svenska smaker i ett libabröd. Den är fylld med pepparrotskräm med kapris och gurka, kokt ägg, varmrökt lax och krasse. Det blir en uppskattad lunch och är perfekt i caféets eller restaurangens lunchutbud.

Wrap med varmrökt lax

Wrap med varmrökt lax

Wrap med varmrökt lax är ett snabbt lunchalternativ för de som är på språng. Det är en mättande och god tunnbrödsrulle med svenska smaker i ett libabröd. Den är fylld med pepparrotskräm med kapris och gurka, kokt ägg, varmrökt lax och krasse. Det blir en uppskattad lunch och är perfekt i caféets eller restaurangens lunchutbud.

Gör så här

    • Tärna gurkan fint, riv pepparroten fint och hacka kaprisen. Rör ihop gurka, pepparrot och kapris med färskost och smaka av med salt och peppar.
    • Bred ett tunt lager färskost över hela bröden. Lägg på salladsbladen och klicka på pepparrotskrämen. Toppa med lax och delade ägg.
    • Strö över krasse och rulla ihop bröden till wraps.