Wallisbröd

Wallisbröd

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser i degblandare till en slät, ganska lös deg.
2. Smöra limp- eller sockerkaksformar, 1,5 l per form.
3. Baka av i ugn, 100° i 45 min. Sätt i en termometer och öka värmen till 150°. Baka limporna till en innertemperatur på 97°.
4 Ta bröden ur formarna och låt svalna på galler under bakduk.

KÄlla: Matiga smörgåsar 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen