![En lättbakad kryddig limpa med smak av anis och fänkål som påminner om kavring. Utmärkt till frukost med ost men också till smörgåsar med smakrika röror.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/wallisbrod/3647823468.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Wallisbröd
![Wallisbröd](https://cdn-kund.arla.se/recept/wallisbrod/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En lättbakad kryddig limpa med smak av anis och fänkål som påminner om kavring. Utmärkt till frukost med ost men också till smörgåsar med smakrika röror.
Gör så här
-
- Blanda alla ingredienser i degblandare till en slät, ganska lös deg.
- Smöra bröd- eller sockerkaksformar à 1 ½ liter.
- Baka av i ugn, 100° ca 45 min. Sätt i en termometer och öka värmen till 150°. Baka limporna till en innertemperatur på 97°. 4 Ta bröden ur formarna och låt svalna på galler under bakduk.