![Kimchi är populärt på många lunchrestauranger. Kimchibasen ger vitkålen och purjolöken en koreansk stil när de marineras i vacpåse. Smidigt att använda torfrukter som har blivit över.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/vitkalssallad-kimchistyle/1295439790.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.43,0.46&format=webp&quality=80)
Vitkålssallad kimchistyle
![Vitkålssallad kimchistyle](https://cdn-kund.arla.se/recept/vitkalssallad-kimchistyle/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Kimchi är populärt på många lunchrestauranger. Kimchibasen ger vitkålen och purjolöken en koreansk stil när de marineras i vacpåse. Smidigt att använda torfrukter som har blivit över.
Gör så här
-
- Blanda vitkål, purjolök och kimchibas. Lägg i vacpåse och vakuumpacka. Låt ligga 1 dygn i kyl.
- Toppa med koriander vid servering.