Kimchi är populärt på många lunchrestauranger. Kimchibasen ger vitkålen och purjolöken en koreansk stil när de marineras i vacpåse. Smidigt att använda rotfrukter som har blivit över.

Vitkålssallad kimchistyle

Vitkålssallad kimchistyle

Kimchi är populärt på många lunchrestauranger. Kimchibasen ger vitkålen och purjolöken en koreansk stil när de marineras i vacpåse. Smidigt att använda rotfrukter som har blivit över.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Blanda vitkål, purjolök och kimchibas. Lägg i vacpåse och vakuumpacka. Låt ligga 1 dygn i kyl.
    • Toppa med koriander vid servering.