![Hungriga småbarn gillar kött. Renskav är tunt, smått och gott. Renkött är dessutom mycket nyttigt och rikt på både mineraler och vitaminer. Lite gelé i gräddsåsen ger sötma som barnen gillar.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/vilda-grytan/3609949727.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Vilda grytan
![Vilda grytan](https://cdn-kund.arla.se/recept/vilda-grytan/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Hungriga småbarn gillar kött. Renskav är tunt, smått och gott. Renkött är dessutom mycket nyttigt och rikt på både mineraler och vitaminer. Lite gelé i gräddsåsen ger sötma som barnen gillar.
Gör så här
-
- Stek renskav i smör-&rapsolja tills det får färg.
- Strö över mjöl och tillsätt övriga ingredienser.
- Koka upp under omrörning och låt koka ca 5 min. Servera med ugnsrostade rotfrukter.