Vietnamesisk ugnsfärs med limeyoghurt

Vietnamesisk ugnsfärs med limeyoghurt

Vietnamesisk ugnsfärs med limeyoghurt

Kålpudding med asiatiska smaker väcker nyfikenhet. Läcker och fräsch med en klick limeyoghurt.

Gör så här

    • Låt havregrynen svälla i mjölken.
    • Blanda färs med havregryn, salt, morot, lök, vitlök, fisksås och peppar.
    • Fördela smeten i smorda bleck.
    • Skölj kålbladen och låt dem rinna av. Skär bort den grova delen på bladen och dela dem på längden.
    • Täck färsen med kålblad. Stek med lock i ugn, 175° ca 20 min.
    • Ta bort locket och stek ytterligare ca 10 min.
    • Koka potatisen. Blanda matyoghurt med limeskal och limesaft.
    • Skär färsen i portionsbitar och servera tillsammans med limeyoghurt och potatis.