Ugnsstekt sej med krispigt örttäcke

Ugnsstekt sej med krispigt örttäcke
Lägg till i favoriter Skriva ut

Ingredienser

100 port
100 port
Remouladsås:
Till servering:
  • 15 kg potatis
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Blanda majonnäs, crème fraiche, gurka och purjolök. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
    • Lägg fisken på bleck. Salta och ställ åt sidan.
    • Mixa örter och spenat med smör, blanda med ströbröd.
    • Bred blandningen över fisken och stek i ugn 160° ca 10 min.
    • Servera med kokt potatis.
    • Serveringsportion ca: Sej 155 g, sås 85 g, potatis 150 g Källa: Arla Köket skola 1:2004
Näring per 100 gram
  • Fett16,56 gram
  • Kolhydrater40,35 gram
  • Protein33,98 gram
  • Energi (Kj)1 908,98 Kj
  • Energi (Kcal)456,59 Kcal
Produkter i detta recept