Fantastiskt bröd som rymmer en hel lunch. En läcker kombination med mjuk omelett, grillar sparris och en krämig dressing med sting av vitlök. Wrap betyder att 
slå in. Och det är precis vad du gör med fyllningen.

Tunnbrödswrap med omelett, sparris och gräslöksdressing

Tunnbrödswrap med omelett, sparris och gräslöksdressing
Recept av Roland Persson

Fantastiskt bröd som rymmer en hel lunch. En läcker kombination med mjuk omelett, grillar sparris och en krämig dressing med sting av vitlök. Wrap betyder att slå in. Och det är precis vad du gör med fyllningen.

Lägg till favoriter Skriva ut

Ingredienser

Antal portioner: 10

  • 10 st mjukt tunnbröd

Gräslöksdressing:

Fyllning:

  • 70 g Bregott® normalsaltat
  • 150 g sallad
  • 500 g ägg, stekta
  • 30 st färsk färsk grön sparris, grillad
Håll skärmen tänd

Gör så här

    • Blanda crème fraiche med gräslök och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
    • Bred matfett på tunnbröden. Lägg på sallad, omelett och grillad sparris. Ringla över dressing och vik ihop till en wrap.

Näring per 100 gram

  • Fett25,28 gram
  • Kolhydrater10,86 gram
  • Protein10,15 gram
  • Energi (Kj)1 304 Kj
  • Energi (Kcal)311,73 Kcal
Produkter i detta recept