Tunnbrödsrulle är en storsäljare på grillkioskerna men nu även på caféer och restauranger. Fyll ett tunnbröd med krämig fransk potatissallad, grillad kabanoss och bakade tomater. Toppa med rostad lök, friterad persilja och kapris. Det blir garanterat en favorit hos era gäster!

Tunnbrödsrulle med kabanoss och fransk potatissallad

Tunnbrödsrulle med kabanoss och fransk potatissallad

Tunnbrödsrulle är en storsäljare på grillkioskerna men nu även på caféer och restauranger. Fyll ett tunnbröd med krämig fransk potatissallad, grillad kabanoss och bakade tomater. Toppa med rostad lök, friterad persilja och kapris. Det blir garanterat en favorit hos era gäster!

Gör så här

  • Bakade tomater:

    • Lägg tomaterna i en ugnsform med krossade vitlöksklyftor och timjankvistar. Ringla över olja och salta.
    • Baka i ugn på 120° ca 3 tim.
  • Krämig potatissallad:

    • Tärna potatisen, skiva purjolöken fint, tärna saltgurkan fint och låt kaprisen rinna av väl. Strimla persiljan fint.
    • Bland ihop ingredienserna till dressingen och vänd ner potatis, purjolök, saltgurka, kapris och persilja.
  • Tunnbrödsrulle:

    • Blanda ihop lökfraset. Stek eller grilla kabanosserna.
    • Bred färskost tunt över hela tunnbrödet. Lägg på salladsblad, potatissallad, kabanosser och bakade tomater. Toppa med lökfraset och vik ihop bröden till tunnbrödsrulle.