![Fermenterade japanska pickles som kan syras med olika grönsaker och smaksättningar. Här får de en nordisk touch med yoghurt som masseras in i grönsakerna.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/tsukemono-japansk-picklad-fankal/951826231.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.49,0.53&format=webp&quality=80)
Tsukemono, japansk picklad fänkål
![Tsukemono, japansk picklad fänkål](https://cdn-kund.arla.se/recept/tsukemono-japansk-picklad-fankal/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Fermenterade japanska pickles som kan syras med olika grönsaker och smaksättningar. Här får de en nordisk touch med yoghurt som masseras in i grönsakerna.
Gör så här
-
- Skiva fänkålen tunt på mandolin. Krossa gurkorna.
- Massera fänkålen med salt, fänkålsfrön, yoghurt och gurka. Vakuumpacka och låt ligga i ca 40° värme i 2–4 dagar.