Toscakaka

Toscakaka

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175°.
2. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget. Rör ner mjölk och sedan mjölet blandat med vassleprotein och bakpulver. Rör hastigt ihop till en slät smet.
3. Häll smeten i en smord och bröad form, 20 x 20 cm. Grädda i nedre delen av ugnen 20–25 min.
4. Smält smöret till glasyren i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och låt sjuda 1–2 min tills smeten har tjocknat. Bred glasyren på kakan och fortsätt grädda i mitten av ugnen 10–15 min.
5. Låt kakan vila i formen någon minut innan den läggs på galler för att svalna.

Källa: Protino 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen