Tacosmakerna går alltid hem i lunchmatsalen. Tacosås, grädde och ost ihop med vit fisk som får ett krispigt täcke av krossade tortillachips. Servera med potatis, majs, gurka och tomater.

Tacofisk

Tacofisk

Tacosmakerna går alltid hem i lunchmatsalen. Tacosås, grädde och ost ihop med vit fisk som får ett krispigt täcke av krossade tortillachips. Servera med potatis, majs, gurka och tomater.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Lägg fiskfiléerna i bleck. Salta.
    • Blanda grädde och tacosås. Häll blandningen över fisken. Strö över ost blandat med krossade chips.
    • Stek fisken i ugn, 200º ca 25 min.
    • Koka potatisen och servera tacofisken med tomater, majs och gurka.