Tacofisk

Tacofisk

Tacofisk

Tacosmakerna går alltid hem i lunchmatsalen. Tacosås, grädde och ost ihop med vit fisk som får ett krispigt täcke av krossade tortillachips. Servera med potatis, majs, gurka och tomater.

Goda Mal
Receptet uppfyller våra krav för Goda Mål
  • Klimatberäknade Klimatberäknade
  • Näringsberäknade Näringsberäknade
  • Rimlig kostnad Rimlig kostnad
  • Populära smaker Populära smaker
  • Lätt att laga Lätt att laga

Gör så här

    • Lägg fiskfiléerna i bleck. Salta.
    • Blanda grädde och tacosås. Häll blandningen över fisken. Strö över ost blandat med krossade chips.
    • Stek fisken i ugn, 200º ca 25 min.
    • Ångkoka potatisen i ugnen på 105° ånga till en innertemperatur på 95°.
    • Blanda sköljda och väl avrunna bönor och majs. Rör ner olja, sambal oelek och salt.
    • Servera tacofisken med kokt potatis och bönsallad.