Syltsnittar med kanel

Syltsnittar med kanel

Gör så här

1. Hacka ihop alla torra ingredienser med smöret till en smidig deg.
2. Rulla degen till längder, lägg på plåt med bakplåtspapper. Platta till längderna med handen och gör en fördjupning till hallonsylten. Fyll fördjupningen med hallonsylt.
3. Grädda längderna i ugn, 200° i 12-15 min.
4. Rör ihop glasyren. Låt längderna svalna någon minut. Spritsa på glasyr som ett streck över längderna. Dela dem med en vass kniv medan de fortfarande är varma.

Källa: Jul 2014 webbrecept

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen