![Det uppskattas av gästerna när något litet sött servera till kaffet och den här kakan blir perfekt i juletid. Kanelkakor med hallonsylt och glasyr ger den rätta känslan och passar också bra på julens gottebord.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/syltsnittar-med-kanel/849666327.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Syltsnittar med kanel
![Syltsnittar med kanel](https://cdn-kund.arla.se/recept/syltsnittar-med-kanel/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
Det uppskattas av gästerna när något litet sött servera till kaffet och den här kakan blir perfekt i juletid. Kanelkakor med hallonsylt och glasyr ger den rätta känslan och passar också bra på julens gottebord.
Gör så här
-
- Hacka ihop alla torra ingredienser med smöret till en smidig deg.
- Rulla degen till längder, lägg på plåt med bakplåtspapper. Platta till längderna med handen och gör en fördjupning till hallonsylten. Fyll fördjupningen med hallonsylt.
- Grädda längderna i ugn, 180° i 12-15 min. Låt längderna svalna någon minut.
- Rör snabbt ihop glasyren. Spritsa på glasyr som ett streck över längderna. Dela dem med en vass kniv medan de fortfarande är varma.