Svamp – Lök – Grädde – Vattenkrasse

Svamp – Lök – Grädde – Vattenkrasse

Gör så här

1. Rensa svampen och skär ner i mindre bitar. Värm en stekpanna med olja. Lägg ner svampen och låt den ligga utan att röra om i 2 min. Vänd svampen och låt den ligga ca 2 min till. Tillsätt vitlök och schalottenlök. Stek vidare och avsluta med soja, crème fraiche och grädde. Koka ihop och smaka av med salt.

2. Dela baguetten på längden och skär varje halva i 5 bitar. Bred smör på brödbitarna och stek i en medelvarm panna tills de blir härligt gyllenbruna. Toppa med svampstuvningen och vattenkrasse.

Källa: Thomas Sjögren, Årets Kock 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen