![Skumma rödbetspulvret med Latte Art®-mjölken. Det ger ett lite sötsyrligt och lent skum med vacker färg. En perfekt pick-me-up smaksatt med t ex lite ingefära och varför inte ett hjärta i skummet.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/superlatte-med-rodbeta/1756803832.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.45,0.32&format=webp&quality=80)
Superlatte med rödbeta
![Superlatte med rödbeta](https://cdn-kund.arla.se/recept/superlatte-med-rodbeta/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Skumma rödbetspulvret med Latte Art®-mjölken. Det ger ett lite sötsyrligt och lent skum med vacker färg. En perfekt pick-me-up smaksatt med t ex lite ingefära och varför inte ett hjärta i skummet.
Gör så här
-
- Blanda Latte Art med rödbetspulver. Skumma rödbetsmjölken och häll i ett glas. Skumma lite standardmjölk och toppa latten. Gör ett mönster i skummet.