Sprödbakad mandeltorsk med remouladsås

Sprödbakad mandeltorsk med remouladsås

Gör så här

1. Blanda ströbröd, mandel, smör och citron. Smaka av med salt och peppar.
2. Lägg fisken i hålbleck och koka den nästan klar i ugnen vid 100°C ca 4 min.
3. Lägg över fisken tätt i bleck.
4. Fördela mandelblandningen på fisken och stek i ugnen vid 225°C ca 4 min.
5. Blanda ingredienserna till remouladen. Låt stå i kylen ca 1 timme.
6. Servera med kokt potatis och garnera gärna med t ex citron och lite dill.

Serveringsportion ca: Mandeltorsk 120 g, remouladsås 55 g, potatis 175 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen