![En uppdaterad klassiker där smöret får huvudrollen. En makalös trio med frädigstekt inlagd sill, luftigt smör och ost med weissbier - veteöl.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/sos-new-style/322756397.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
S.O.S New Style
![S.O.S New Style](https://cdn-kund.arla.se/recept/sos-new-style/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En uppdaterad klassiker där smöret får huvudrollen. En makalös trio med frädigstekt inlagd sill, luftigt smör och ost med weissbier - veteöl.
Gör så här
-
- Bryn smöret och låt svalna. Vispa fluffigt tillsammans med oljan. Smaka av med salt och peppar.
- Skär rödlöken i skivor och lägg i kallt vatten. Skär osten i tärningar.
- Servera sillen med vispat smör, ost, rödlök och brödchips. Strö över krasse. Till sist, dra ett par varav med svartpepparkvarnen.