Sorbet på mandarin och persimon

Sorbet på mandarin och persimon

Gör så här

1. Skala persimonfrukterna. Mixa sockerlag, socker och persimon till en puré och passera.

2. Tillsätt mandarinpuré, citronsaft och bas 50 frukt och mixa slätt.

3. Tillsätt jilk och frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

4. Ringla över hallon och garnera med persimon, inlagda mandarinklyftor och citronmelissblad.

Källa: Gelatolab

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen