Sorbet på hallon och citron

Sorbet på hallon och citron

Gör så här

1. Mixa hallon och citronsaft lätt så att inte hallonkärnorna slås sönder (då blir det beskt), passera.

2. Tillsätt vatten, socker och bas 50 frukt, mixa slätt.

3. Tillsätt jilk och frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

4. Garnera gelaton med citronhalvor, färska hallon och citronmelissblad.

Källa: Gelatolab

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen