Schweizernöt på Marias vis

Schweizernöt på Marias vis

Gör så här

1. Väg upp grädde och honung och koka upp. Häll

grädden i tre omgångar över chokladen och blanda

med stavmixer eller kör i mixer. Mixa i smöret och

hasselnötsoljan vid ca 30° och tillsätt likören sist.

2. Fyll chokladskalen till hälften. Lägg i nötterna. Fyll

upp med resten av tryffeln.

3. Låt stå ca ett dygn innan pralinerna lockas.

Källa: Klassiker i ny stil nr 1 

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen