![Små, spröda kakor med mandel som uppskattas av gästerna och njuts med en god, krämig blåmögelost.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/salta-minibondkakor/2200354697.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.55,0.5&format=webp&quality=80)
Salta minibondkakor
![Salta minibondkakor](https://cdn-kund.arla.se/recept/salta-minibondkakor/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Små, spröda kakor med mandel som uppskattas av gästerna och njuts med en god, krämig blåmögelost.
Gör så här
-
- Blanda alla ingredienser förutom mandeln till en deg.
- Hacka mandeln och blanda ner i degen.
- Rulla ut degen till lika långa längder och lägg kallt en stund. Skär längderna i ca 0,5 cm tjocka kakor och lägg på plåtar med bakplåtspapper.
- Grädda i ugn, 175° 7-10 min. Servera gärna till ost, t ex Kvibille® Ädel.